| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Trasa z Budapesztu do Czarnogóry |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Murowaniec   Nowy Forumowicz

Auto: Outlander I 2,4 + Vialle LPG
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 22-07-2019, 10:03   Trasa z Budapesztu do Czarnogóry |   
 |  
               | 
 |  
               | Jak  w temacie. Jeździł ktoś tam i wie, jak najlepiej zrobić tranzyt? Nie zależy mi na offroadzie, to będzie dopiero dalej  Plan jest taki, żeby skoczyć w rejon Plavu albo Kotoru, jeszcze nie wiem gdzie najpierw. Zastanawiam się, czy nie lepiej by było jechać autostradami w Chorwacji. Robi się wielki łuk na zachód, więc dalej, ale prościej i bez nerwów. Jednak kusi ścięcie go przez Bośnię i Hercegowinę
  Ktoś coś? |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Hipolit [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 03-12-2019, 10:11 |   
 |  
               | 
 |  
               | Grubo po czasie, ale może komuś się taka informacja przyda. Ja zawsze jeździłem przez BiH albo Serbię. Spokojna jazda, ładne widoki, można coś zwiedzić, a poza tym dużo taniej niż autostradą. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | misjonarz.   Mitsumaniak
 \KSG/

Auto: Subaru OBK III
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 12-01-2020, 13:28 |   
 |  
               | 
 |  
               | Przez Bośniė. Super trasa, i można po drodze zachczyć o zwiedzanie Sarajewa, Mostaru i niedaleko od Mostaru Medjugorje. Do tego sama trasa bardzo malownicza, zwłaszcza przełom między Sarajewem i Mostarem |  
				| _________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/

Gość zobacz mojego misia

ex colt 1,8 gti '90
 ex rover 218 SD '94
 ex EA2W SE '98
 ex EA5W '00

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |