|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co to za radio jest?? |
Autor |
Wiadomość |
cctom
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-12-2019, 22:09 Co to za radio jest??
|
|
|
Dzień dobry wszystkim. Od wczoraj stałem się MitsuManiakiem = zakupiłem Outlandera. Jest to mój pierwszy Japończyk i mam nadzieję nie ostatni.
Mam w nim radio zamontowane przez autoryzowany serwis. Niestety sprzedający nie ma do niego żadnej instrukcji a ja nie znajduję nic w Internecie.
Zdjęcie radia na linku
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDv3Udn.html
Może ma ktoś do niego jakąś instrukcję ( najlepiej do wysłania). Bedę bardzo wdzięczny!! |
|
|
|
 |
spirosun
Forumowicz
Auto: Outlander III
|
|
|
|
 |
cctom
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
|
Wysłany: 11-12-2019, 16:51
|
|
|
Dziś zrobiłem dochodzenie. Serwis Mitsubishi ( tam gdzie auto było kupione ) twierdzi, że nabywca samochodu dostał to radio od nich w prezencie a serwis je zamontował. W dokumentach nie widział danych radia - stwierdził tylko, że jest to jakiś model "Phantoma" czy jakoś tak.
Dziś tez widziałem Oulandera z zamontowanym dokładnie takim samym radiem ( tez rocznik 2014).
Może ta wiedza komuś coś przypomni!! |
|
|
|
 |
|
|