|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Nie pasująca kostka po wymianie foteli |
Autor |
Wiadomość |
citryn91
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-12-2019, 14:33 [II 2.0 DID] Nie pasująca kostka po wymianie foteli
|
|
|
Hej, witajcie. Zmieniłem w swoim outlanderze II fotele na skórzane, podgrzewane. Fotele były najprostsze, bez elektryki, podgrzewania. Po wymianie fotel kierowcy jest elektryczny, podgrzewany wszystko działa jak należy, kostki w podłodze jak i w fotelu pasowały idealnie. Natomiast problem mam z fotelem pasażera. Kostka poduszki powietrznej pasuje jak najbardziej, ale od podgrzewania fotela już nie. W załączniku dodaję zdjęcie kostki jaka wychodzi z fotela oraz kostki jaka jest w podłodze. Czy jest jakiś adapter bym mógł to podłączyć?
kostka w fotelu:
kostka w podłodze:
 |
|
|
|
 |
szeryf85
Forumowicz
Auto: Outlander II
|
Wysłany: 11-12-2019, 15:48
|
|
|
Dziwne, u mnie po stronie pasażera jest taka sama kostka jak po stronie kierowcy. A może to jest od czujnika zapięcia pasów? |
|
|
|
 |
citryn91
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2
|
Wysłany: 11-12-2019, 15:55
|
|
|
Czujnik zapięcia pasów działa, aktualnie w fotelu są wpięte 2 z 3 wtyczek - poduszka i czujnik pasów. Ten który został jest od grzania fotela.
W nowym fotelu została stara kostka z samochodu, z którego były wyjęte, ucięte kable, zdjęcie w załączniku. Identyczną mam właśnie u kierowcy, a u pasażera nie mogę jej znaleźć, jedyna wolna to ta na zdjęciu wyżej. Ta ucięta kostka oczywiście pasuje do fotela pasażera hmmm
 |
|
|
|
 |
|
|