|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
błąd napędu 4WD |
Autor |
Wiadomość |
michaladam
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-02-2020, 09:12 błąd napędu 4WD
|
|
|
Szanowni użytkownicy potrzebuję pomocy, wyjaśnień, rozjaśnień w outlanderze 2,4 z usa, rok 2018, zaczęły pojawiać mi się komunikaty "4WD SYSTEM SERVICE REQUIRED" oraz "ASC SYSTEM SERVICE REQUIRED", komunikaty te pojawiają się w tym samym momencie. Po zgaszeniu pojazdu i ponownym odpaleniu komunikaty gasną. Kiedy komunikaty się wyświetlają auto wchodzi w tryb awaryjny i jedzie z prędkością ok 40km/h. Co to może być???? Gdzie jest przyczyna???? Po podłączeniu do komputera pojawiają się błędy: U1428, C123C. Może ktoś coś mi podpowie od czego zacząć???? |
|
|
|
 |
przemo321
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Oultander III 2.2
|
Wysłany: 04-02-2020, 21:27
|
|
|
Masz wszystkie opony takie same? Widziałem jak napęd wywalał błędy z tak prozaicznego powodu...
Mam na myśli nie tylko rozmiar, ale również model i zużycie. |
|
|
|
 |
michaladam
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander III
|
Wysłany: 05-02-2020, 16:43
|
|
|
Opony mam wszystkie nowe, jeżdżę na nich od miesiąca, więc chyba nie mogą być przyczyną...... wyczytałem gdzieś, że przyczyną może być czujnik abs.... |
|
|
|
 |
|
|