|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma 1.9 DID |
Autor |
Wiadomość |
mateo1992
Forumowicz
Auto: Audi 80 B4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-05-2020, 22:29 Carisma 1.9 DID
|
|
|
Witam Ponownie,
Autko kupiłem parę dni temu, nieźle się zbiera silnik chodzi cichutko, auto nie jest wybite.
Sprawdziłem dogłębnie na stacji diagnostycznej przed zakupem, auto nie picowane na handel mnóstwo rys i trochę obcierek no ale auto jest z 2003 roku więc musi to mieć
Zdjęcia robione już po woskowaniu i usunięciu cześciowo rys przeze mnie Felgi również zostały umyte płynem do felg.
Ogólnie jak będzie trzeba robić tylko podstawowe rzeczy to będę zadowolony.
Na wyposażeniu oryginalne radio, podświetlenie licznika włącza się po zmroku, 4 elektryczne szyby oraz podgrzewane lusterka.
Klimatyzacja manualna działa w 100%
Zrobiony rozrząd, faktura z wymiany rozrządu z kwietnia 2019r.
Auto ma 207 tys. przebiegu, Według dekra z Lipca 2008r. auto miało najechane 137 tys. w Polsce u jednego właściciela od 2011 roku użytkowane w większości na krótkie dystanse, czasami dłuższą przejażdżkę.
Zdjęcia środka dodam na czasie, środek jest ciemny i poza przetarciem fotela kierowcy bardzo zadbany.
Po zdjęciu pokrywy silnika:
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21939 Skąd: Wolsztyn
|