|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rysy na drzwiach |
Autor |
Wiadomość |
dany642 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
tanemar [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2007, 10:44
|
|
|
Spróbuj lekkościernej pasty Tempo jest niezła. Powinno zejść o ile jest uszkodzona tylko wierzchnia warstwa lakieru. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 15-04-2007, 10:45
|
|
|
z tego co widze to tylko wierzchnia warstwa porysowana podkladu nie widac, czerwone jest na rysach czyli wystarczy jakas pasta typu tempo i powinno przykryc
ps. auto jest brudne czy lakier taki matowy ?? |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
dany642 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2007, 11:45
|
|
|
Brudne jak cholera - wczoraj wróciłem późno z Warszawy i już nie miałem ochoty myć ;/ - do zdjęcia tylko przetarłem szmatą aby było coś widać.
dzisiaj może się tym zajmę |
|
|
|
 |
mario-borek [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2007, 14:19
|
|
|
Właśnie pasta powinna rozwiązać sprawę , ja też po zimie jak umyłem samochód zobaczyłem pare nowych rys , niestety jakieś straty zawsze muszą być |
|
|
|
 |
szczepek76 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2007, 21:10
|
|
|
proponuje paste FARECLA G3
powinna pomoc
pozniej mleczkiem i bedzie OK |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 15-04-2007, 21:14
|
|
|
dany642 napisał/a: | Moja misia została podrapana przez psa. Co w tej sytuacji: |
zastrzel psa
dzis misiek tez porysowal Octavianke co prawda nie az tak ale jednak .
i zeby nie bylo OT, to tak jak koledzy , przetrzyj pasta ( Tempo ) i powinno pomoc . |
|
|
|
 |
dany642 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2007, 06:11
|
|
|
szczepek76 napisał/a: | pozniej mleczkiem i bedzie OK |
a jakiem mleczkiem??? |