|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.0 GDI] Nie świecą wszystkie lampki napędu - problem przy |
Autor |
Wiadomość |
memphisto
Nowy Forumowicz
Auto: Pinin 2.0 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-06-2020, 12:17 [2.0 GDI] Nie świecą wszystkie lampki napędu - problem przy
|
|
|
Witajcie,
myślałem, że zostanę już "szczęśliwym" posiadaczem PININ'a wszystko ładnie nie najgorzej "ujdzie" - cena 8000 PLN za 5D jakoś do zaakceptowania - po prostu jeździł dobrze. Ale Auto ma służyć jako trzecie w rodzinie - dojazd na rybki i delikatny terenik - więc zjechaliśmy z drogi i zapinam napędy - i tutaj zaczął się problem bo handlarz wiedział mniej niż ja o napędach (u mnie w normalnym aucie jest po prostu pokrętło tutaj dodatkowa skrzynia)
Całą drogę jechaliśmy z zapalonymi "zielonymi" przednimi kołami. Jak zacząłem z handlarzem wachlować skrzynią to niezależnie od położenia skrzyni w najlepszym wypadku mrugała pomarańczowa lampka - tylne koła na zielono się nigdy nie zapaliły.
Nie mam daleko a nie chciałbym rezygnować z samochodu bo najnormalniej mi się podoba a eskapady po kraju średnio mnie kręcą
Mógłbym prosić o "instrukcję" jak te napędy działają / powinny działać ?
Skrzynia manualna - SUPER SELECT - chyba tak pisało |
|
|
|
 |
|
|