Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pajero nie jedzie
Autor Wiadomość
bik72 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero Sport 3.0 V8 ben. 2005
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-05-2020, 15:13   Pajero nie jedzie

Witam Wszystkich bardzo serdecznie - to będzie mój pierwszy wpis na forum. Mam też pierwszy raz w życiu Mitsubishi i pierwszy raz w życiu 4x4.
Kupiłem niedawno auto Pajero Sport 3.0 V8 z automatyczną skrzynią biegów z 2005r.
Po odpaleniu silnika i wrzuceniu biegu D/R auto pozostaje w miejscu mimo że obroty rosną przy dodawaniu gazu. Załączenie napędu 4x4 kończy się migającą ikonką. Bieg 4L można wrzucić ale nie pojawia się nawet kontrolka. Czy macie jakieś pomysły co to może być? I jak ew. autem dojechać do mechanika?

piotrc5 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 2012r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-12-2021, 20:05   

Witam.
Czy rozwiązałeś problem, naprawiłeś usterkę?

Odpowiedz do tematu