|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Problem z radiem Rockford - cicho gra |
Autor |
Wiadomość |
Lukascobra
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-04-2020, 22:51 [II 2.0 DID] Problem z radiem Rockford - cicho gra
|
|
|
Witajcie forumowicze. Mam takie pytanie mam Outlanera II w ktorym jest fabryczne radio Rockford ze wzmacniaczem i subwooferem w bagazniku. Od jakiegos czasu mialem problem z regulacja glosnosci. Radio mimo nastawu na full gralo cicho. Czasem cos zaskoczylo i gralo tak jak powinno. Aktualnie juz od okolo tygodnia gra cicho mimo ustawien na maxa. Radio zdemontowalem sprawdzilem tasme wewnatrz radia i wtyczki. Wszystko jest OK. Wyciagnalem wzmacniacz wtyczki sa OK. Wzmacniacz nie zalany, czysciutki. Po jego rozkreceniu okiem laika nie widze nic niepokojacego. Ktos z Was mial moze taki przypadek. Prosze o podpowiedz. Z gory bardzo dziekuje za pomoc. |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 21-07-2020, 17:44
|