|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.6] Instalacja czujników parkowania tył |
Autor |
Wiadomość |
dub4
Nowy Forumowicz
Auto: ASX, 1.6B, 117KM, 2010
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-08-2020, 21:41 [1.6] Instalacja czujników parkowania tył
|
|
|
Witam wszystkich.
Jestem nowym użytkownikiem ASX, i japończyka wogóle. Wersja auta z benzynowym silnikiem 1.6, produkcja 2010. Auto zakupiłem kilka dni temu i czekając na rejestrację (w dobie wirusa 2 tygodnie czekania) nie mogąc i tak poruszać się po drodze postanowiłem zrobić przy aucie 2 rzeczy. Mianowicie zainstalować czujniki parkowania (póki co tylko z tyłu), oraz zakonserwować podwozie.
Mam prośbę do was o informacje, które ułatwią mi trochę instalację czujników parkowania. Chcę zainstalować zestaw (chiński), którego jak wiecie zasilanie centralki podpina się do żarówki cofania. Czy zna ktoś z was umiejscowienie przewodu biegnącego do klapy bagażnika gdzieś w samym bagażniku, aby można było się w niego wpiąć ? Szukanie przewodu zaczynając od demontażu samej lampy zespolonej w klapie, następnie szukanie którędy on biegnie przez klapę, czy podsufitkę jest jak wiecie czasochłonne.
Każda wskazówka będzie dla mnie cenna. Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1928 Skąd: Staniszów
|
|