|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] czujnik ciśnienia atmosferycznego,,,?? |
Autor |
Wiadomość |
marcin84k
Mitsumaniak
Auto: carisma 1,6 16v 98r 100KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lis 2007 Posty: 201 Skąd: chrzanów
|
Wysłany: 19-03-2009, 12:06 [Cari 1.6] czujnik ciśnienia atmosferycznego,,,??
|
|
|
jeśli takie coś istnieje,, to gdzie...?? problem mam taki ze przy pokonywaniu duzej i dlugiej górki , podjazdu,,, zawieszaja mi sie obroty (wolne obroty biegu jałowego) w okolicach 1500,,, wtedy ulecza je juz tylko dobra przegazówka,, lub podciagniecie go do okolo 5 tys obrotów,,, ,,, co to moze byc?? w czasie normalnej jazdy rzadko to sie zdaża,, podr |
|
|
|
 |
andy_lodz [Usunięty]
|
Wysłany: 19-03-2009, 13:52
|
|
|
Widzę że masz lpg.Ja bym raczej stawiał na coś z instalacja gazową.Jaką masz tą instalację?Może jakaś membrana...nie wiem jakiego typu masz tą instalację.Napisz może coś więcej. |
|
|
|
 |
marcin84k
Mitsumaniak
Auto: carisma 1,6 16v 98r 100KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lis 2007 Posty: 201 Skąd: chrzanów
|
Wysłany: 19-03-2009, 16:16
|
|
|
sory za błąd ,.,, nie mam gazu,,, wymontowałem,,, wiec nie o to chodzi napewno..:(
andy_lodz napisał/a: | Widzę że masz lpg.Ja bym raczej stawiał na coś z instalacja gazową.Jaką masz tą instalację?Może jakaś membrana...nie wiem jakiego typu masz tą instalację.Napisz może coś więcej. |
juz poprawiam,.,, |
|
|
|
 |
|
|