|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 2.0-2.4 import z usa |
Autor |
Wiadomość |
Alberto
Nowy Forumowicz Nowy w świecie aut
Auto: Lancer 2.4 AWD SE 2017
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-11-2022, 23:13 Lancer 2.0-2.4 import z usa
|
|
|
Cześć wszystkim
Na początku roku mam zamiar sprowadzać auto swoich marzeń Lancera z silnikiem 2.0 lub 2.4, rocznik 2015- w górę, automat z napędem 4x4 i przychodzę do was z poradą by nie wejść na minę. Z tego co już zdążyłem się zorientować to części podobno są identyczne jak na europe.
Kolejna sprawa prawdopodobnie będzie montowany gaz, czy jakieś rodzaje silników są bardziej uczulone na gaz czy cała gama jest przychylna jeżeli będzie dobrze wystrojony?
Jeżeli, ktoś posiada lub posiadał lancera z usa fajnie jak by opisał swoje odczucia z posiadania amerykańskiej wersji.
Jeszcze takie pytanie a propo spalania, ile będzie spalał 2.0 i 2.4 z tego co mi się udało doszukać to 2.0 do 10L a 2.4 11.5L ale ile w tym prawdy?
Z góry Dziękuje za odpowiedzi |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 820 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20958 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 11-11-2022, 13:30
|
|
|
Takiego Lancera użytkuje moderator raddex, pytaj go na PW. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
|
|