|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak dostać się do auta? |
Autor |
Wiadomość |
wawa_marek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander III 2.4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lis 2019 Posty: 14 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 22-11-2021, 22:09 Jak dostać się do auta?
|
|
|
Stał, stał, aż się rozładował akumulator do zera. Normalnie trudne do uzyskania nawet po paru miesiącach pewnie, ale akumulator nadwyrężyłem kiedyś pozostawiając na 2 dni włączoną kamerę / rejestrator. Bez prądu go nie otworzę. Mam O3 z USA z jednym kluczykiem, tym normalnym z pilotem do otwierania / zamykania, ale nie mam typowego, bagnetowego kluczyka do otwierania zamka drzwi kierowcy. Gdybym miał, to bym go otworzył, podjechał drugim autem i podłączył kable, a tak to pupa. Jakieś pomysły? |
_________________ Teraz znowu Mitsubishi - wcześniej 22 lata temu Carisma 1.8 GDI Elegance. |
|
|
|
 |
VICpb
Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 '17
|
Wysłany: 24-11-2021, 08:22
|
|
|
moze oni pomoga (pierwsza firma znaleziona w google wiec nie na zasadzie polecenia):
http://zamek24h.com.pl/otwieranie-samochodow.html
mialem kiedys taki przypadek z domem i chlopaki z podobnej firmy przyjechali i mi sie bezinwazyjnie wlamali do domu |
|
|
|
 |
msokol
Mitsumaniak
Auto: Outlander II 2.0 DID
Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Kwi 2017 Posty: 273 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-11-2021, 21:22
|
|
|
wawa_marek, nie masz w pilocie schowanego kluczyka?? |
|
|
|
 |
wawa_marek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander III 2.4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lis 2019 Posty: 14 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-11-2021, 21:27
|
|
|
msokol napisał/a: | wawa_marek, nie masz w pilocie schowanego kluczyka?? |
Nie mam. Otworzyłem obudowę i dokładnie obejrzałem. W Renault mam.
Ponoć trzeba się rzucić pod auto i podłączyć zasilanie gdzieś w okolicy rozrusznika wtedy da się otworzyć - potem to z górki. |
_________________ Teraz znowu Mitsubishi - wcześniej 22 lata temu Carisma 1.8 GDI Elegance. |
|
|
|
 |
|
|