|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Opony Nokian |
Autor |
Wiadomość |
kamilox4
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Invite 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-07-2020, 12:26 Opony Nokian
|
|
|
Może to i głupie pytanie ale nie daje mi to spokoju. Co to jest za falbanka na oponach? Kupiłem nowe Nokiany a tu takie coś. To normalne w oponach czy może to nalewki ktoś mi upchnął?
 |
|
|
|
 |
joujoujou
Forumowicz łysy i brzydki.

Auto: niebieskie
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 08-07-2020, 14:20
|
|
|
Najzupełniej normalne. Nie opłaca się wykonać idealnie spasowanej formy, ma być tanio i szybko, a w użytkowaniu opony nie ma żadnej różnicy. |
_________________ Pozdr,
jou
Gość, skomentuj niebieską corolkę.
Gość, skomentuj samochodzik na baterie! |
|
|
|
 |
kamilox4
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Invite 1.6
|
Wysłany: 08-07-2020, 14:52
|
|
|
joujoujou napisał/a: | Najzupełniej normalne. Nie opłaca się wykonać idealnie spasowanej formy, ma być tanio i szybko, a w użytkowaniu opony nie ma żadnej różnicy. |
Kamień z serca dzięki za odpowiedź. |
|
|
|
 |
Foxxi
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 08-02-2021, 11:41
|
|
|
joujoujou napisał/a: | Najzupełniej normalne. Nie opłaca się wykonać idealnie spasowanej formy, ma być tanio i szybko, a w użytkowaniu opony nie ma żadnej różnicy. |
wsparcie |
|
|
|
 |
|
|