|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przyciski sterowania radiem z kierownicy nie działają |
Autor |
Wiadomość |
Marcin12345
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-06-2020, 12:38 Przyciski sterowania radiem z kierownicy nie działają
|
|
|
Witam,
Od początku posiadania auta przyciski na kierownicy odpowiedzialne za sterowanie radiem i systemem głośnomówiącym nie działają natomiast sterowanie tempomatem działa bez zarzutu.
Szukałem wątku na forum, w którym mógłbym znaleźć opis podobnej usterki, lecz niestety nic nie znalazłem. Czy miał ktoś może podobny problem i udało mu się go rozwiązać? Nagłośnienie rockford bez mmcs.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
miron
Forumowicz
Auto: 2,4 mivec cvt
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2014 Posty: 326 Skąd: Świlcza
|
Wysłany: 11-06-2020, 14:51
|
|
|
Mogła pęknąć ścieżka na taśmie. |
|
|
|
 |
Janke
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 3.0 V6, 2007
|
Wysłany: 28-12-2020, 16:12
|
|
|
Podepne się pod temat. Kupiłem nowe przyciski i chciałbym je wymienić ale za cholerę nie mogę znaleźć manuala jak wydobyć stare. Oczywiście kupiłem cały zestaw, nie wiem tylko jak wyjąć taki moduł. Czy trzeba wyjmować poduszkę? Czy jest on tam włożony na zatrzaski i wystarczy podważyć czy może jest przykręcony? Wszelkie sugestie mile widziane |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21022 Skąd: Częstochowa
|
|
|