|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Check engine |
Autor |
Wiadomość |
andrzej10a
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-12-2020, 10:42 Check engine
|
|
|
Witam, posiadam mitsubishi lancer viii 1.8 MIVEC 143km mam taki drobny problem z nim a mianowicie po intensywnych opadach deszczu gdy zgaszę silnik i za jakąś godzinkę jak odpalę lancera to zapali się lampka check engine, miał ktoś coś takiego? Za każdym razem tak jest gdy intensywnie pada deszcz, łatwo ten błąd skasuje bo wystarczy odpiąć plus od akumulatora i błąd się kasuje, noo ale to uciążliwe jak mam robić tak za każdym razem, może coś doradzicie co to może być. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 822 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20984 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 30-12-2020, 11:13
|
|
|
Kup jakiegoś Elma bluetooth lub wifi + apkę na fona i sprawdź błąd, bo inaczej to tylko wróżbita Maciej pomoże .
Ogólnie to polecam takie tematy zakładać w odpowiednim dziale, tam więcej ludzi zagląda. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11140 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 30-12-2020, 11:21
|
|
|
Zapewne jakieś przebicie w układzie zapłonowym jest, i tak reaguje na wilgoć. Ale na początek trzeba sprawdzić błędy, tak jak pisał kolega. |
|
 |
|
|