Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z Oryginalny centralnym zamkiem
Autor Wiadomość
-kangur- 
Nowy Forumowicz

Auto: GRANDIS 2.4 sport
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 13-06-2023, 15:03   Problem z Oryginalny centralnym zamkiem

Witam serdecznie może wy mi pomożecie odnośnie centralnego zamka A mam taki dziwny problem gdy zamykam z pilota drzwi to zostaje zamknięte wszystkie oprócz drzwi kierowcy A czasami od pasażera zostają też otwarte .Dodam że światła mrygaja . A gdy zamykam z kluczykiem to się wszystkie zamykają i otwierają po kilku próbach zamykania i otwierania nic nie dało .wymieniłem baterie w dwóch pilotach jak i jednym i drugim niema reakcji .Wiazke kabli też sprawdziłem ale nic niema gdzie mam jeszcze szukać

Zygmunt55 
Nowy Forumowicz

Auto: Golf
Wysłany: 31-08-2023, 13:51   

To raczej nie jest wina baterii, tylko centralnego zamka do wymiany. Natomiast nie jestem specjalistą. Wyjaśniło się?
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 11-02-2024, 11:55, w całości zmieniany 1 raz  

-kangur- 
Nowy Forumowicz

Auto: GRANDIS 2.4 sport
Wysłany: 16-02-2024, 17:23   

Witam wszystkich problem rozwionzany w przednich drzwiach od kierowcy jest cały mechanizm i on stanowił problem .Po z demontowaniu i wyciągnięcie na zewnątrz całego zamka okazało się że jeden trybik stał na dembowo .Rozebrałem wyczyściłem nasmarowałem i działa jak nowy

Odpowiedz do tematu