|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] Przyciski multi na kierownicy |
Autor |
Wiadomość |
Wasper
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero IV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-02-2021, 12:36 [3.2 DID] Przyciski multi na kierownicy
|
|
|
Witam wszystkich!
Jako, ze jestem tu nowy to sie serdecznie witam i mam nadzieje, ze bedzie sie nam dobrze zylo razem
Ogolnie to sprawa jest taka, ze jestem na etapie poszukiwania konkretnie Pajerki IV i rodzi sie 100 pytan kazdego dnia. Na niektore jestem w stanie sobie odpowiedziec, na inne szukam pomocy
Pytanie mam troche.. dziwne. Moze dlatego ciezko mi bylo znalezc info. Albo zle szukalem.
Czy w wersji wyposazenia takiej, ze nie ma systemu mmcs tylko jest zwykle radio i kierownica ma tylko przyciski do tempomatu po prawej stronie jest opcja zalozenia jakiegos dobrego radia np z androidem i dodanie przyciskow do kierownicy? jest opcja dokupienia/zamontowania lewej strony multimedialnej na kierownicy?
Wiem, ze jest milion wazniejszych spraw, ale juz milion spraw przeanalizowalem, zatrzymalem sie na tej
Bede wdzieczny za jakies wskazowki/informacje.
Pozdrawiam,
A.
[ Dodano: 09-02-2021, 20:34 ]
Ok, moze inaczej. Przyciski przyciskami. Przegrzebalem troche forum i czytam, ze wersje mmcs E01 do 03 nie maja ani usb ani bluetooth? czyli jakbym chcial sobie puscic Spotify z komorki to musze miec wersje minimum E-04?
Da sie przelozyc E02 na E04 bez wiekszych kombinacji? Albo "domontowac" brakujace rzeczy do E02? Duzo tresci na tym forum, ciezko sie dogrzebac do konkretnej odpowiedzi..
Wdzieczny bede za informacje jak zawsze |
|
|
|
 |
hlukasz
Forumowicz
Auto: Pajero IV
|
Wysłany: 11-02-2021, 08:46
|
|
|
Wasper napisał/a: | Ok, moze inaczej. Przyciski przyciskami. Przegrzebalem troche forum i czytam, ze wersje mmcs E01 do 03 nie maja ani usb ani bluetooth? czyli jakbym chcial sobie puscic Spotify z komorki to musze miec wersje minimum E-04? |
Możesz wyprowadzić sobie AUX i podłączyć telefon po kablu. |
|
|
|
 |
Wasper
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 11-02-2021, 10:59
|
|
|
Tak, ale wlasnie chodzilo mi o polaczenie bez kabla |
|
|
|
 |
hlukasz
Forumowicz
Auto: Pajero IV
|
|
|
|
 |
Wasper
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 12-02-2021, 14:41
|
|
|
No wlasnie z adapterami i to jeszcze przez AUX jest mega problem. Probowalem juz od groma roznych i kazdy to byla porazka |
|
|
|
 |
|
|