|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomocy! |
Autor |
Wiadomość |
sirthomson
Nowy Forumowicz
Auto: Honda FRV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-01-2021, 17:49 Pomocy!
|
|
|
Witam serdecznie! Właśnie pozbyłem się dotychczasowego auta i szukam ASX w kwocie do 40tys, docelowo chcę aby było zagazowane.
Dziś wpadł mi w oko ten egzemplarz:
https://www.otomoto.pl/of...g-ID6DnFr0.html
Co myślicie? |
|
|
|
 |
bob1969
Forumowicz

Auto: ASX MY'19 [4A92]
|
Wysłany: 30-01-2021, 12:42
|
|
|
Z lpg w ASX to ja bym był ostrożny. Przy przebiegu 95 tys. jak w ogłoszeniu może już być wymagana wymian szklanek albo coś nie teges z gniazdami zaworowymi jeżeli zaniedbał właściciel. |
|
|
|
 |
pitt63
Forumowicz pitt63
Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Ed
Pomógł: 19 razy Dołączył: 24 Lut 2020 Posty: 514 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 30-01-2021, 16:06 Re: Pomocy!
|
|
|
sirthomson napisał/a: | Witam serdecznie! Właśnie pozbyłem się dotychczasowego auta i szukam ASX w kwocie do 40tys, docelowo chcę aby było zagazowane.
Dziś wpadł mi w oko ten egzemplarz:
https://www.otomoto.pl/of...g-ID6DnFr0.html
Co myślicie? |
Jesteś pewny, że chcesz ASX-a z LPG? Najpierw poczytaj na ten temat, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. |
_________________ piotr57 |
|
|
|
 |
zbigniew77
Forumowicz

Auto: Mitsubishi ASX 1,6 MIVEC 2018r
Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Sty 2019 Posty: 207 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 14-02-2021, 10:33
|
|
|
W pełni popieram moich przedmówców ( Pitt66 i bob1969) co do ASX z LPG.... bądź ostrożny .Wygląda to tak że oficjalnie to każdy chwali auto z LPG ale jak popytasz tak prywatnie przy kielichu i bez świadków to już tak kolorowo nie jest... a swoją drogą to dlaczego Japończycy naród ekologiczny i oszczędny nie montują fabrycznie instalacji LPG w ASX ??? czyżby późniejszy serwis gwarancyjny i kłopoty eksploatacyjne były większe niż zysk ekonomiczny ???
Jeśli chodzi o gaz to sprawdza się w 2-ch urządzeniach : w kuchenkach gazowych i zapalniczkach a reszta to mrzonki |
_________________ Zbigniew
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
 |
|
|
|
 |
|
|