|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakup L200 z przebiegiem 200 tyś |
Autor |
Wiadomość |
zeb
Nowy Forumowicz

Auto: L200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-07-2022, 22:17 Zakup L200 z przebiegiem 200 tyś
|
|
|
Jestem świeżo zarejestrowany, dlatego na wstępie witam Państwa serdecznie.
Jestem na kupnie v generacji.
Chciałbym zapytać czy przy przebiegu 200tyś kierownica może mieć przetarcia, sprzedający twierdzi że auto używane prywatnie.
Może ktoś spotkał te egzemplarze?
141k
93k
PS.
Świadomy przeznaczenia modelu l200 chciałbym zapytać, jak V generacja sprawuje się w trasie. Czy są na forum użytkownicy którzy jeżdżą np na Chorwację? |
|
|
|
 |
LukasiusPomorze
Mitsumaniak
Auto: Ralliart 2009
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2016 Posty: 114 Skąd: Pomorze
|
Wysłany: 28-09-2022, 07:29
|
|
|
Cześć,
I jak się sprawuje nowy nabytek ?
Zawsze chciałem mieć takie auto, czy na trasie nie jest za głośny ? |
|
 |
zeb
Nowy Forumowicz

Auto: L200
|
Wysłany: 02-01-2023, 16:04
|
|
|
Cześć, rzadko tu zaglądam, bo niewielki tu ruch. Jest kilka powodów: niszowy model auta, właściciele nie mają czasu na siedzenie na forach itd.
Moje odczucie jest takie że cena nie jest adekwatna do tego co oferuje ten model.
Na plus:
Najlepszy napęd wśród pickupów i nie tylko (środkowy otwarty dyfer z blokadą, to dzisiaj rzadkość) i dodatkowo odłączany przód, bajka.
Niezawodny silnik z łańcuchem rozrządu .
Na minus:
Silnik, chociaż niezawodny to za słaby do tego auta, przez to paliwożerny.
Skrzynia mogła by mieć 6 biegów
Ergonomia i komfort na poziomie dostawczaka z poprzedniej dekady, lub osobówek do 2010.
Tył kabiny niewygłuszony słychać opony, most, wiatr na pace, inne samochody.
Ciekawostką dla mnie jest spalanie na autostradzie, +-140 km/h spalanie wyszło 11 litrów a jak pilnowałem żeby nie przekraczać 120 to 10,5 litra. Myślałem że różnica będzie większa. |
|
|
|
 |
|
|