|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA3A/W 2.4] Uszczelki do wtryskiwaczy od 2.4 gdi |
Autor |
Wiadomość |
Oskarro
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2001 2.4 gdi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-03-2021, 16:10 [EA3A/W 2.4] Uszczelki do wtryskiwaczy od 2.4 gdi
|
|
|
Dzien dobry wszystkim.
Gdzie dostane uszczelki do wtryskiwaczy (bezpośredni wtrysk) do galanta 2001 silnik 2.4 gdi?
Poszukuje uszczelek do wtryskiwaczy, ponieważ wtryski znalazłem.
Gdy dzwoniłem do klubu mitsubishi w szczecinie usłyszałem że są dwa rodzaje uszczelek do tego auta również w komplecie 4 wtryskiwaczy zauważyłem że są dwa symbole tych wtryskiwaczy. 2 rodzaje po 2 wtryski.
Gdzie mogę znaleźć, zamówić takie uszczelki? |
|
|
|
 |
MichciuGT
Mitsumaniak
Auto: Galant Kombi 6A13
Pomógł: 22 razy Dołączył: 15 Kwi 2014 Posty: 1012 Skąd: Marki
|
Wysłany: 21-03-2021, 18:42
|
|
|
Cześć, możesz szukać uszczelki po jej oznaczeniu, żeby znaleźć oznaczenie możesz skorzystać z strony japancars.ru - tam wejść w Catalog -> Electronic parts catalogue MITSUBISHI -> wpisać vin, albo wybrać swój model samochodu, wejść w dział Fuel -> INJECTOR & THROTTLE BODY -> i na którejś zakładce powinna być ta cześć która Cię interesuje, w Aso możesz podać nr. części, spytać o dostępność i cenę, albo poszukać na necie czy jest gdzieś dostępna, albo taniej. |
_________________ 2020 - Czarny Galant Avance 2.5l
2019-2019 sprzedana Czerwona Yamaha YZF-R125
Bordowa Poliftowa Carisma 1.8 GDI
Są trzy wersje: moja, wasza i ta prawdziwa
Życie jest ładne póki nie dotyka się go. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24314 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 21-03-2021, 19:51
|
|
|
Poszukaj w necie kontakt do Carmont albo do Mitsustyle. |
|
|
|
 |
|
|