|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zatarty silnik 3,0 v6 |
Autor |
Wiadomość |
kubabrzesko
Forumowicz
Auto: outlander III 3.0 GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Sty 2014 Posty: 161 Skąd: Brzesko
|
Wysłany: 09-06-2021, 10:16 Zatarty silnik 3,0 v6
|
|
|
Witam serdecznie. Bylem dlugim i radosnym uzytkownikiem outlandera z 3 litrowym silnikiem , ale w czasie ostatniej wycieczki na autostradzie przy przebiegu 188 k kilometrow padl mi silnik. Po zdjeciu miski mechanik stwierdzil ze panewki wiec potrzebny bedzie rowniez wal. Czy ktos sie orientuje gdzie kupie czesci albo caly silnik ?auto z 2014 roku w aktywnym tempomatem wiec podejrzewam ze od starszego moze nie spasowac. Bede wdzieczny za kazdą podpowiedz. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21019 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
kubabrzesko
Forumowicz
Auto: outlander III 3.0 GT
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Sty 2014 Posty: 161 Skąd: Brzesko
|
Wysłany: 09-06-2021, 11:23
|
|
|
Pan z mitsumaniakow mowi ze zmieni mi silnik jak sobie wczesniej kupie. takze poczekam az sie pojawi jakas oferta a puki co wystawiony na otomoto z niesprawnym silnikiem |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21019 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 09-06-2021, 13:59
|
|
|
Silnik p&p to tylko od takiego samego modelu.
Wał korbowy jak u Ciebie był montowany w pewnych rocznikach O2, Pajero montero i Pajero Sport.
Oczywiście najlepiej kupić cały sprawny silnik i dobrze go sprawdzić przed montażem.
Ewentualnie skontaktuj się jeszcze z userem: tokyo może on coś wie o jakimś dawcy. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
|
|