|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
[Cari 1.9DI-D] Prosze o pomoc w ocenie Cari z Lublina. |
Autor |
Wiadomość |
heckler [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2007, 21:13 [Cari 1.9DI-D] Prosze o pomoc w ocenie Cari z Lublina.
|
|
|
Upatrzyłem sobie taką na następce mojej dotychczasowej:
Cari
Prosze o pomoc w ocenie,a może ktoś ją już oglądał?Z góry dzięki!! |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 17-04-2007, 21:29
|
|
|
rozmawialem juz z gosciem na temat tego auta, nie wie dlaczego listwy na przedmim i tylnim zderzaku nie sa w kolorze nadwozia ( a powinny byc ) do tego na pierwszym zdjeciu wydaje sie ze drzwi pasazera zarowno przednie jak i tylnie maja wgniecenia, lecz to tylko zludzenie.
auto bylo uderzone w tylni prawy naroznik ( tak mowi wlasciciel, dlatego chyba nie ma napisu mitsubishi ) . wlasciciel auta ma mi doslac fotki, tak wiec czekam na nie
aha auto od maja w polsce, podobno gosc je sam sprowadzil . |
|
|
|
 |
vostel [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2007, 09:51
|
|
|
Na pewno listwy na zderzakach powinny być w kolorze nadwozia??
Po moich obserwacjach wynika że listwy były malowane tylko w najbogatszych wersjach.
A sam samochód wygląda na zadbany. Widać że był jeżdżony (spory przebieg) ale jednocześnie ktoś na niego chuchał (a może tylko sprowadzający). Na pewno warto pojechać i zobaczyć. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2007, 11:32
|
|
|
vostel napisał/a: | Na pewno listwy na zderzakach powinny być w kolorze nadwozia??
Po moich obserwacjach wynika że listwy były malowane tylko w najbogatszych wersjach.
|
listwy wcale ne musza byc w kolorze ale w tym przypadku patrzac na listwy boczne, klamki i lusterka w kolorze sa spore szanse ze powinny byc pod kolor. |
|
|
|
 |
slawek st
Forumowicz
Auto: carisma DI-D+/2003r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 24 Lis 2006 Posty: 391 Skąd: pomorze
|
Wysłany: 01-05-2007, 18:46
|
|
|
Mam DiD+ (130 kM) z 2003 roku wersja Sport. Listwy na drzwiach i zderzakach oraz lusterka są czarne, na listwach tylnych drzwi napis sport. Dodatkowo są wysoko-ciśnieniowe spryskiwacze reflektorów, skóra. Też nie wiem od czego zależy kolor listw. W opisywanym, przypadku wyglada na to że wymieniono oba zderzaki. Przy tym przebiegu warto zobaczyć okolice turbiny i zaworu regulującego doładowanie czy nie ma wycieków oleju. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|