Europejskie "cacko" :) |
Autor |
Wiadomość |
EciQ [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2007, 15:50 Europejskie "cacko" :)
|
|
|
Zapraszam do lektury
BMW Luksusowa Tandeta
Pozdrawiam EciQ |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 21-04-2007, 12:18
|
|
|
Znam przypadek jak pod jedną z okolicznych firm przyjechałą nowa "5" - nowy samochód służbowy prezesa - na drudzi dzień lawet odcholowała go do serwisu na 14 dni - powód - samochodu nie dało się w żaden sposób nie tyle uruchomić co otworzyć - niz nie działał - na zablokowanych kołach wciagnięto go wyciągarkami na lawetę.
To się nazywa skuteczny system antykradzieżowy - nawet właściciel nie mógł do niego wejść. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 21-04-2007, 14:54
|
|
|
Widziałem takie akcje po kilka razy dziennie dla marek Audi, VW, Citroen, Mercedes, BMW - na Chorwacji na kempingu liczyliśmy z kumplem ile autek i jakiej marki w danym dniu na lawecie wywiozą - a wszystkiemu winna temperatura - przygrzało ponad 45' i posypały się te fury jak ulęgałki. To samo widziałem w korku na autostradzie między Wenecją a Ravenną - 3h korek i połowa wypasionych fur tych marek juz na awaryjnym pasie oczekiwała na rozładowanie korka i przyjazd lawety. wściekłość właścicieli tych furek była nieopisana |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
|
Wysłany: 21-04-2007, 18:55
|
|
|
Jak za duzo elektroniki wwalają to nie ma się co dziwić - ja widzialem jak w USA Dodge RAM Heavy Duty ciągnął pod górkę przyczepy z workami cementu - po obliczeniu bylo tego jakieś 12-13 ton + waga przyczepp (dokładnie 2)- nawet nie wiem czy to legalne bylo - obliczone przez mojego ojca - moze sie o tone pomylił - jak go wyprzedzaliśmy pękła mu albo chlodnica albo wąż - z tym że on miał AT i mknął jakies 55 mil/h - w takich warunkach i takich górach takie BMW by nie wytrzymało bez żadnego obciążenia - na pasie awaryjnym stalo wiele innych z kałużą pod samochodem - byla to Arizona - temperatura powietrza na termometrze zewnętrznym - 52 stopnie - najlepsze że byl cień - powyciągnieciu ręki przez okno wytrzymywalo się moze 10 sek. Takie eletroniczne zabawki jak BMW i podobne nie mają w takich warunkach wiele do powiedzienia. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2007, 21:55
|
|
|
Ja moge sie wypowiedziec o Mercedesie S500 ... szef ojca takiego ma i miesiac po kupnie z salonu pod firma odmowil posluszenstwa tzn wysiadla elektornika i musiala przyjechac laweta i na serwis , ogolnie to zawodzi w nim czesto elektronika , mechanika jest wporzadku ale elektronika siada na leb na szyje , drugi minus to jest to ze po paru dniach bez odpalania akumulator jest do wymiany .... elektronika go zjada |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 22-04-2007, 07:57
|
|
|
hehehe no to takie auto stojąc w garażu powinno być na stałe podpinane do zewnętrznego zasilania podtrzymującego mu stan naładowania akumulatora |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
|
Wysłany: 22-04-2007, 10:37
|