|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer Ralliart 2009 - Układ wydechowy. |
Autor |
Wiadomość |
Riko04
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Ralliart
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-07-2021, 15:11 Lancer Ralliart 2009 - Układ wydechowy.
|
|
|
Jako iż nigdzie nie znalazłem nic na ten temat zadam to pytanie tutaj:
Jako że fabryczny wydech z Ralliart zaczął mi się troche rozpadać (niestety) postanowiłem go wymienić na wydech sportowy (bez tej wielkiej puchy z tyłu) Upatrzyłem sobie na przykład HKS Hi-Power409, tylko tu właśnie się pojawia pytanie:
Czy wydechy z Evolution X będą pasowały do Ralliarta w Sedanie, czy są jakieś różnice i trzeba szukać kogoś by robił/przerabiał wydech na zamówienie? |
|
|
|
 |
Mazin89
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Lip 2017 Posty: 433 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 23-07-2021, 11:49
|
|
|
Wydaje mi sie, że powinien podejść, ewentualnie z jakąś modyfikacją samych mocowań, ale jak masz wątpliwości możesz umówić się np w MG Motorsport. Robią bardzo dobre wydechy, a cenowo wyniesie Cie nieco mniej (u mnie 4200 juz z robocizną). |
_________________ Mitsubishi Lancer Ralliart 2010
290KM/400NM
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=107187 |
|
|
|
 |
benio232
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Ralliart
|
Wysłany: 19-08-2021, 06:33
|
|
|
U mnie poprzedni właściciel zmienił wydech (mocowań nie widziałem żeby ruszał) na coś takiego:
LEGAMAX Premium |
|
|
|
 |
|
|