Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Dobry mechanik
Autor Wiadomość
ozi546 
Forumowicz

Auto: Lancer VII 1.6 98KM 2003r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-07-2021, 21:53   Dobry mechanik

Witam. Poszukuje dobrego mmechanika/warszatu w Warszawie co sprawdzi i zdiagnozuje mój samochód (Lancer VII 1,6 98Km 2003r PB+LPG). Poszukuje kogoś kto poprawnie zdiagnozuje problemy z silnikiem, a nie kogoś, kto będzie wymieniał wszystkie części po kolei i w końcu może uda się trafić na tą wadliwą. A no i oczywiście, żeby nie to nie kosztowało miliony. Zna ktoś kogoś takiego?

kuba!!! 
Forumowicz

Auto: Lancer 1.6 98km 2003r
Wysłany: 19-07-2021, 17:44   

Paweł Kot Marki ul. pieniążka 1 gość specjalizuje się w japończykach.
ja sam robię u siebie wiekszość napraw, a jak czegoś nie ogarniam oddaję do niego i nigdy nie było wtopy i problemów, więc mogę polecić. Ceny przystępne, duży plus jest taki że umawiasz sie na konkretny dzień i szybko odbierasz auto.

ozi546 
Forumowicz

Wysłany: 19-07-2021, 19:16   

Dziękuje za polecenie, umówię się na wizytę.
No ja właśnie już poległem i nie ogarniam mojego samochodu, mam cały nowy układ zapłonowy a nie da się jeździć bo jest wypadanie zapłonów i musze znaleźć kogoś kto znajdzie przyczynę i powie czy się to będzie drogie w naprawie.

kuba!!! 
Forumowicz

Auto: Lancer 1.6 98km 2003r
Wysłany: 19-07-2021, 22:33   

myślę że to ogarnie. A byłeś już u gazownika na sprawdzenie instalacji bo może mapy rozjechane? jaką masz instalację?

ozi546 
Forumowicz

Wysłany: 20-07-2021, 19:05   

Problem raczej leży po stronie benzynowej, bo na gazie jeszcze nie jest tak źle, ale po przełączeniu na benzynę to masakra, szarpie i gaśnie.

Odpowiedz do tematu