|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CY2A 1.5] Przerywające środkowe światło stopu i problem z z |
Autor |
Wiadomość |
selvmords
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-09-2021, 00:06 [CY2A 1.5] Przerywające środkowe światło stopu i problem z z
|
|
|
Cześć!
Mam problem ze swoim Lancerem VIII.
Nie działa otwieranie samochodu z kluczyka, a przez pilota działa. Jak próbuje się otworzyć samochód słychać pstryknięcie jakby coś zaskakiwało, ale drzwi pozostają zamknięte. Czy wie ktoś od czego mógłbym zacząć poszukiwania źródła problemu?
Drugi problem - Środkowe światło stopu co jakiś czas przestaje działać. Wystarczy docisnąć kostkę i wszystko wraca do normy. Pytanie czy ktoś spotkał się z czymś takim i wie jak rozwiązać ten problem. Uprzedzając pytania byłem już wcześniej z tym u mechanika i powiedział, że zlutował kable, ale nawet nie ma po tym śladu, a problem powrócił.
Wiem, że przyczyn może być dużo, ale jestem laikiem w tym temacie. A chciałbym sam to naprawić i się czegoś przy okazji nauczyć. |
|
|
|
 |
|
|