|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Napędy w outlanderze 3 |
Autor |
Wiadomość |
Buma176
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-02-2021, 20:49 Napędy w outlanderze 3
|
|
|
Witam kolegów mam problem z tylnym napędem w 03 a mianowicie przy skręcaniu coś stuka jakby przegub ale gumy wszystkie całe olej wymieniony w dyfrze brak jakichkolwiek opiłków, na kołach nie ma luzów także łożyska raczej nie dodam jeszcze że przy minusowej temp. wszystko ustaje może ktoś miał podobny problem i mógłby doradzić co to może być? Pozdrawiam |
|
|
|
 |
marzab7290
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander III
|
Wysłany: 05-12-2021, 14:20
|
|
|
U mnie w outlander III słychac jakby huczenie z tylnego dyfra z przedniej jego cześci, nawet podczas jazdy na wprost bez skrecania, nawet przy niskich predkościach. olej w dyfrze wymieniony. Auto z 2019 roku przebieg 40 tyś. km |
_________________ Mariusz |
|
|
|
 |
siu lee
Nowy Forumowicz
Auto: outlander III
|
Wysłany: 06-12-2021, 17:23
|
|
|
U mnie było to samo. Moje dziecko bawiło się tym klawiszem miedzy siedzeniami i miałem przełączone na LOCK. Warto sprawdzić, zwłaszcza, że auto ma tak mały przebieg Swoją drogą jak można usłyszeć huczenie dyfra w przedniej jego części, a nie np. w tylnej? Ktoś tam podczas jazdy leżał pod autem? |
|
|
|
 |
|
|