|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander III. Nie działa centralny zamek z pilota. |
Autor |
Wiadomość |
rajmundos
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-08-2022, 12:11 Outlander III. Nie działa centralny zamek z pilota.
|
|
|
Nie dziala mi centralny zamek z pilotai to takze z zapasowego. Zwykły pilot nie ten bezdotykowy. Baterie wymienione. Centralny zamek dziala przy recznym sterowaniu z przycisku drzwi kierowcy. Nie reaguje wogule na piloty. Jakis czas temu tez tak sie zrobilo ale po czasie zaczol dzialac, nie wiem co mogobyc tego przyczyna. Prosze o porade co mozna z tym jeszcze zrobic/sprawdzic.
[ Dodano: 15-08-2022, 15:41 ]
Pytanie dodatkowe. Jak sprawdzic czy dziala czujnik kluczyka w stacyjce?
[ Dodano: 15-08-2022, 17:17 ]
Dla potomnych po poszukiwaniach problemem jest czujnik kluczyka w stacyjce. Mozna to sprawdzic wyjmujac kluczyk ze stacyjki po ktorym nie zapala sie oswietlenie kabiny. Ruszajac kluczykiem w stacyjce udalo mi sie kilka razy doprowadzic do tego ze zapalilo sie po wyciegnieciu ze stacji oswietlenie w kabinie i odrazu takze mozna bylo mozna pilotem sterowac centralnym zamkiem. Niestety cos jakby tak blokuje w stacyjce ze nie chodzi to za kazdym razem. Stad pytanie jak sie do tego mechanizmy dobrac, da sie to przeczysciec etc? |
|
|
|
 |
|
|