Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[C62A 1.5] Automat świateł
Autor Wiadomość
tom65
[Usunięty]

Wysłany: 09-04-2007, 17:20   [C62A 1.5] Automat świateł

Witam !!!
Pytanie może lakoiczne ,lecz chciałbym się dowiedzieć jakie macie metody, układy i jak wam się sprawdzają wszelkie udogodnienia -tzw. automaty świateł :)
Bo jak tak patrzeć to został tydzień do obowiązkowego zapalania :doubt: i po pewnym czasie ukręcimy te przełączniki (orginalne).
pytam bo sam jestem żywotnie zainteresowany zamontowaniem takiego czegoś u siebie !!! :?
tu myślę że praktyka rozwiązania i niezawodność przy minimalnych nakładach będą najbardziej wskazane - oczywiście teorii nigdy za wiele ale w tym przypadku chyba doświadczenie górą :roll:
Acha interesowało by mnie coś co załącza światła po paru- parunastu sekundach od rozruchu 8)
Ostatnio zmieniony przez akbi 30-05-2007, 18:39, w całości zmieniany 1 raz  

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-04-2007, 19:48   

W innym wątku o światłach były linki do allegro z takimi układami właśnie.

tom65
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2007, 07:20   

nie pytałem gdzie znaleźć -tylko jak te " układy" się wam sprawdzają ( za podpowiedz dziękuję :) -hura !!!! eureka jest na tej ziemi allegro) :lol: jak je włączyć , czy nie sieją spustoszenia w elektryce itp.
a z drugiej strony to układ który kosztuje 29 pln + koszt wysyłki 8 pln = 37 pln to trochę przesada skoro można zrobić go za max 8-10 pln ( najdroższy jest nowy przekaźnik ) swoją drogą - niezły biznes i go wpiąć byle logicznie i o takie rzeczy pytałem ,a nadwyżkę można skonsumować naprawdę w inny sposób 8)
pozdrawiam

Xiff 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 1995 Kombi
Wysłany: 25-04-2007, 21:46   

qrcze coś ludzie nie podlapali tematu a też poważnie się nad automatem zastanawiam...
może wyjdzie na to ze sami musimy wyprobowac i cos tu dopisac :)
pozdro
Xiff.

K. P.

Żółty
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2007, 19:56   

Mam pomysł,dotyczy on korzystania ze swiateł do" jazdy dziennej".Może korzystać z reflektorow ale zasilac je z przetwornicy AD/AC.Efekt to mniejsza moc i oszczędności.

qpal 
Forumowicz
Mariusz

Auto: SEAT IBIZA 6L FR
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-04-2007, 20:50   

Zobacz tu
http://www.starmach.pl/sk...--CZNIK--WIATE-

Odpowiedz do tematu