|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyskakującym błąd p0725 Mitsubishi Outlander II 2.4 MIVEC CV |
Autor |
Wiadomość |
Rafgol
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II 2.4 CV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-01-2022, 23:17 Wyskakującym błąd p0725 Mitsubishi Outlander II 2.4 MIVEC CV
|
|
|
Witam
Od pewnego czasu zaczął mi wyskakiwać błąd p0725 . Błąd pojawia się w różnych sytuacjach, odpalam jadę 100-200 km. I wszystko ok. Odpalam i jadę wskakuje błąd po kilku kilometrach. Inni przypadek odpalam jadę, postój na światłach ruszam i znowu go mam. Nadmienię że po zapaleniu auto tak jakby lekko przymila i ma delikatny problem przy zmianie biegów tzn w okolicach 2000 obrotów gubi się w biegach. Jak się nie zaświeci check wszystko jest ok. Do tej pory sprawdzona instalacja gazowa, instalacja wtrysku benzyny, wyczyszczona i skalibrowana przepustnica. Dalej pomysłów brak.
Wg mnie problem jest w którymś czujniku tylko którym ?
Jeśli ktoś się spotkał z opisana przypadłością byłbym wdzięczny za podpowiedzi. |
|
|
|
 |
|
|