Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:29
Mitsubishi Carisma 1.9 DI-D Avance - prośba o ocene
Autor Wiadomość
waldecc
[Usunięty]

Wysłany: 20-04-2007, 10:23   Mitsubishi Carisma 1.9 DI-D Avance - prośba o ocene

Witam wszystkich na forum.

Planuje kupić Carisme i wypatrzyłem sobie cos takiego.
http://www.autoscout24.de...?id=3vnxt1wk2ru

cena jest dość okazyjna, ale jednocześnie jest informacja o defekcie. Z rozmowy telefonicznej dowiedziałem się, że objawy są takie, ze auto zapala, ale kopci mocniej niż powinno i po pewnym czasie gasnie samo. Pózniej nie chce zapalić, przez kilka - kilkanascie minut. (podejzewa pompe ale zastrzega że pewności nie ma bo się na tym nie zna)

Proszę o wasze opinie o tej usterce - czy macie pomysł co to moze być i jaki może być koszt naprawy. Chciałbym jechać obejrzeć to auto na miejscu, ale to kawał drogi jest i zastanawiam się czy wogóle warto. Dlatego będę wdzięczny za Wasze opinie.

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-04-2007, 13:20   

cena wcale nie jest taka atrakcyjna wychodzi kolo 18 tys , do tego rejestracja itp i masz juz 20 tysi, do tego naprawa i wychodzi duzo ponad 20 . w tej cenie znajdziesz sprawne auto .
wg mnie odpusc .

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 20-04-2007, 13:45   

Cytat:
wg mnie odpusc .

dokladnie, wyglada na bardzo zaniedbana :!:
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

waldecc
[Usunięty]

Wysłany: 20-04-2007, 14:40   

hmm... faktycznie wygląda na zapuszczoną i nie niesprzątaną, ale to akuratnie jest mankament nie do naprawienia.

Bardziej sie boję że może być po jakimś zalaniu, na przykład, skoro taki syf i kłopoty z pracą silnika. A macie pomysł co to za usterka może być, bo to ona bardziej mnie martwi niż brud??

Co do ceny, to jest to cena wyjściowa i pewnie coś da się urwać - jeśli już faktycznie przyjdzie do kupowania, to zamierzam sie targować według najlepszych starozakonnych wzorców (z rwaniem włosów z brody i rzucaniem jarmułką o ziemię włącznie) :) )

Rozglądam się za Carismą w kraju (głównie na Allegro i gratce) od jakiś dwóch miesiecy i nie widziałem nic ciekawego w tym roczniku, z tym silnikiem i w cenie zbliżonej do 20 tys. Raczej cena ta oscyluje bliżej 30-tu niż 20-tu. No chyba że coś przegapiłem.

vostel
[Usunięty]

Wysłany: 21-04-2007, 09:06   

rocznik 2001 jak najbardziej oscyluje w granicach 20.000

Nerdzik6
[Usunięty]

Wysłany: 25-04-2007, 09:20   

Ja także bym radził poszukać cari w kraju. Za około 21-22 tys. kupiłbyś cari w wersji elegance z z GDI pod maską.
Ja bym tego egzemplarza nie kupował :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi