|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prędkościomierz - naprawa Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
pantonik1
Mitsumaniak
Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2007 Posty: 131 Skąd: Lubaczów
|
Wysłany: 16-03-2022, 00:15 Prędkościomierz - naprawa Szczecin
|
|
|
Witam kolegów i koleżanki. Przestał działać prędkościomierz w Pajero 3 3.2 z 2006r. Potrzebuję mechanika w Szczecinie (okolice), który by się tego podjął. Jestem w innym kierunku kształcony i nie chciałbym zrobić czegoś, co się już później nie poskłada. Piotrek |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 16-03-2022, 08:37 Re: Prędkościomierz - naprawa Szczecin
|
|
|
pantonik1 napisał/a: | Witam kolegów i koleżanki. Przestał działać prędkościomierz w Pajero 3 3.2 z 2006r. Potrzebuję mechanika w Szczecinie (okolice), który by się tego podjął. Jestem w innym kierunku kształcony i nie chciałbym zrobić czegoś, co się już później nie poskłada. Piotrek |
Przestał działac nagle czy coś robiłeś przy nim? Czy moze coś robiłeś przy reduktorze? |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
pantonik1
Mitsumaniak
Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2007 Posty: 131 Skąd: Lubaczów
|
Wysłany: 16-03-2022, 13:29 działa :-)
|
|
|
Zobacz Zbyszku: napisałem na forum i dzisiaj już działał Pewnie się przestraszył, że go będę robił! Lecz pewnie i tak w przyszłości będę go musiał naprawiać, bo skoro raz się przytrafiło to pewnie później i drugi i trzeci raz się przytrafi Wcześniej go nie naprawiałem (wcześniejszy właściciel też nic nie wspominał - zresztą, o wielu rzeczach niestety nie wspomniał. Przy reduktorze też nic nie robiłem. Wymieniłem olej w silniku i dolałem trochę do skrzyni (ok 700ml). |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
|
|
|
 |
|
|