|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.2 DID] Outlander II 2.2 Did obroty rosną skokowo |
Autor |
Wiadomość |
MitsuYama1
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2010, 2.2 DID 156KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2022, 16:33 [II 2.2 DID] Outlander II 2.2 Did obroty rosną skokowo
|
|
|
Witam znawców marki. Jestem nowym użytkownikiem więc nie wiele wiem o outlander. Mam taki o to dylemat. Jak jadę pod górkę ze stałą prędkością obroty nie są stabilne ale zmieniają się skokowo to w dół to w górę z różnica może 100rpm. Czuć przy tym subtelne szarpnięcia. Jak wcisnę pedal bardziej to zaczyna iść równo i nic nie czuć. Podobna sprawa jak delikatnie przyspieszam. Obroty nie rosną równomiernie ale tak jak by w skokach. Nie wiem czy tak było od zawsze bo auto mam parę mc a częściej tego nie zaobserwowałem. Rozrząd dopiero co wymieniony - tylko przednie łańcuch na tył zostal ten sam. Ktoś miał podobny problem ? |
_________________ piotr |
|
|
|
 |
konradkry
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-08-2022, 21:24
|