|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z wymianą żaróki przedniego kierunkowskazu |
Autor |
Wiadomość |
rysiolec
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt 1.3 16v '01
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-06-2009, 18:03 Problem z wymianą żaróki przedniego kierunkowskazu
|
|
|
Witam!
Spaliła mi się żarówka przedniego kierunkowskazu (lewego). Mam zespolony klosz i mam wielki problem z wyciągnięciem żarówki (przeglądałem forum i nic nie mogłem znaleźć). Przekręcam do pewnego momentu i nie jestem w stanie dalej. Myślałem nad wyciągnięciem klosza, ale jedna ze śrub jest schowana pod błotnikiem. Jak sobie poradzić z tym mocowaniem żarówki?
Pozdrawiam
Paweł |
|
|
|
 |
Kaleid
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lip 2006 Posty: 350 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 03-06-2009, 18:14
|
|
|
Nic trudnego, żarówka kierunkowskazu jest z boku reflektora. Dostęp do niej po podniesieniu maski, rzecz jasna. Może trochę przeszkadzać akumulator, ale da się zrobić. |
_________________ Volvo w garażu, Mitsubishi w sercu. |
Ostatnio zmieniony przez Kaleid 03-06-2009, 18:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
rysiolec
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt 1.3 16v '01
|
Wysłany: 03-06-2009, 18:16
|
|
|
dziekie za szybka odpowiedz!
Ze zlokalizowaniem zarowki nie mialem problemu tylko z jej wyjeciem. Przekrecam oprawke i powstaje opor, przez co nie da sie bardziej przekreci i wyjac zeby wymienic.
Pozdrawiam
Pawel
[ Dodano: 04-06-2009, 16:28 ]
wyjalem, w koncu... |
|
|
|
 |
|
|