|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 03-06-2007, 23:52 |
[CK1A 1.3] ma ktos schemat elektryczny?? |
Autor |
Wiadomość |
Grooby [Usunięty]
|
Wysłany: 30-04-2007, 16:38 [CK1A 1.3] ma ktos schemat elektryczny??
|
|
|
bylem u mechanika kazal wymienic pompe paliwa wymieniona na boschoska i nic nadal to samo dlawi sie na wyskoich obrotach na niskich chodzi jak z nut!!! wtryski sprawdizil nie ma problemow...zostala teraz tylko elektryka..potrzebuje schemat!!! moze jaksi czujnik padl i mi wyskoie obroty odcina... czekam na pomoc!!!
[ Dodano: 30-04-2007, 16:39 ]
lancer 1.3 97r |
Ostatnio zmieniony przez akbi 30-05-2007, 18:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-04-2007, 19:37
|
|
|
A kable i świece sprawdzone |
|
|
|
 |
qpal
Forumowicz Mariusz
Auto: SEAT IBIZA 6L FR
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 130 Skąd: Włocławek
|
Wysłany: 30-04-2007, 20:33
|
|
|
A regulator ciśnienia paliwa sprawdzali? A filtr paliwa nie zatkany? Jak coś znajdę to jutro postaram się wrzucić jakiś schemat. Zauważyłem że masz gaz, a w tym wypadku cięzko wydumać co gazownik mógł w insalacji ci pogrzebać. Tu nich się wypowiedzą ci co mają gaz. Ja nie mam i z tego się ciesze. |
|
|
|
 |
Grooby [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2007, 09:29
|
|
|
kalble byly wymieniane i swiece na nowki, nie sporawdzal regulatora a jak sie pompe wymienia to od razu filtr byl jest nowy....mechanik mowil ze moze to czujnik polozenia przepustnicy moze nie wykrywac otwarcia sie przepustnicy i nie daje wiekszej dawki paliwa...moze t to???ale mporsze o schemat |
|
|
|
 |
|
|