|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant 4G64 2.4l 1995r automat |
Autor |
Wiadomość |
user818181
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 1995 ES 2.4l
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-08-2022, 23:05 Galant 4G64 2.4l 1995r automat
|
|
|
Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem Galanta od nowości, model ze stanów zjednoczonych, nigdy nie miałem z nim problemów. Przychodze z pytaniem, dzisiaj zauważyłem, że z rury wydechowej wydobywa się dosyć intensywny zapach benzyny, nie czuć go w kabinie co dopiero jak podejdzie się do rury wydechowej, troche mnie to zaniepokoiło bo wcześniej fakt, było czuć ale o wiele mniej. Check engine sie nie świeci, silnik z LPG. Nie pokazują się żadne błędy. Chciałem się zapytać czy jest to normalne dla starszych silników benzynowych? czy jednak coś moze byc na rzeczy? Silnik bardzo równo pracuje i nie kopci, pozdrawiam |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24278 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 25-08-2022, 07:34
|
|
|
na ssaniu normalne
ew. katalizator kończy żywot i puszcza więcej niż powinien |
|
|
|
 |
|