|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 14-08-2007, 17:24 |
Panel sterowania szybami -jak wyjac ? |
Autor |
Wiadomość |
dziejo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2007, 11:11 Panel sterowania szybami -jak wyjac ?
|
|
|
No wlasnie musze sie do niego dobrac,a nie chce czegos urwac powyginac.Moze jakis przepis lub link ?Mam na mysli panel na boczku drzwiowym od strony kierowcy. |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 16-06-2007, 11:47 Re: Panel sterowania szybami -jak wyjac ?
|
|
|
dziejo napisał/a: | No wlasnie musze sie do niego dobrac,a nie chce czegos urwac powyginac.Moze jakis przepis lub link ?Mam na mysli panel na boczku drzwiowym od strony kierowcy. |
Podam ci na moim przykładzie: biorę nóżyk lub płaski śrubokręt i delikatnie podważam z jednoczesnym delikatnym pchaniem w kierunku szyby i unoszę panel.Pod nim masz kostki i to wszystko. |
EA5W

|
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2007, 12:00
|
|
|
a podstawa to srubka znajdujaca sie w "kieszeni" za która łapiesz podczas zamykania drzwi... |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 16-06-2007, 12:07
|
|
|
remkowsky napisał/a: | a podstawa to srubka znajdujaca sie w "kieszeni" za która łapiesz podczas zamykania drzwi... |
Masz rację rekmkowsy o tym zapomniałam |
EA5W

|
|
|
|
 |
dziejo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-06-2007, 10:38
|
|