Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
juz bez misia
Autor Wiadomość
nippo
[Usunięty]

Wysłany: 01-05-2007, 23:10   juz bez misia

Niestety :(
auto sprzedane kilka tyg temu ale z braku czasu jakos nie mialem kiedy napisac... :( nastepne auto nie wiem jakie bedzie, watpie ze mitsu, to bylo moje 2 mitsu z rzedu i chyba czas zmienic....ciesze sie z tego ze dzieki tej marce poznalem Was wszystkich, przezylem wiele wspanialych chwil z klubowiczami :) a takze dzieki Wam zaliczylem szkole 4x4. Coprawda jak mnie nie wywalicie z klubu to nigdy, dobrowolnie mitsumaniakiem byc nie przestane :) jakkolwiek z racji mojego obecnego miejsca zamieszkania zlot 2007 bedzie niestety beze mnie i jednoczescnie dziekuje wszystkim za rewelacyjny zlot w Białym oraz za wszystkie regionalne spoty :)

3majcie sie miśkomaniaki i maniaczki kochane i dzieki za wszystko

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-05-2007, 07:24   

no cos Ty ... musisz kupic Mitsu, bo w zadnym innym aucie nie bedzie Ci tak dobrze

... ale jak Ci sie nie uda to nie pekaj, przeciez wiesz, ze niektorzy z nas pugami jezdza :)

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-05-2007, 09:21   

akbi napisał/a:
... ale jak Ci sie nie uda to nie pekaj, przeciez wiesz, ze niektorzy z nas pugami jezdza

sie tak nie smiej, bo jak 14 wpadniemy do Ciebie ( z tym co puga ma ) to krucho bedzie :D bo ze Szczecina daleko miec nie bedziemy :D

no i tez uwazaj na braciaka, ktory pomyka " samochodzikiem " z podpisu ( ktory lacznie ma 20 metrow dlugosci ) na trasie Niemcy - Warszawa , Szczecin - Łódź
:twisted:

Nippo fajny z Ciebie gosc, a Mitsubishi to tylko dodatek, MitsuManiakiem mozesz byc nawet bez auta z 3 diamentami na masce, wystarczy,ze nakleisz nalepke klubowa MM na nowy nabytek :D , i nikt Cie z forum nie przegoni

nippo
[Usunięty]

Wysłany: 02-05-2007, 20:03   

Rafal_Szczecin napisał/a:
Nippo fajny z Ciebie gosc

:oops: zawstydzasz mnie :) ale dzieki :)

Odpowiedz do tematu