|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
juz bez misia |
Autor |
Wiadomość |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2007, 23:10 juz bez misia
|
|
|
Niestety
auto sprzedane kilka tyg temu ale z braku czasu jakos nie mialem kiedy napisac... nastepne auto nie wiem jakie bedzie, watpie ze mitsu, to bylo moje 2 mitsu z rzedu i chyba czas zmienic....ciesze sie z tego ze dzieki tej marce poznalem Was wszystkich, przezylem wiele wspanialych chwil z klubowiczami a takze dzieki Wam zaliczylem szkole 4x4. Coprawda jak mnie nie wywalicie z klubu to nigdy, dobrowolnie mitsumaniakiem byc nie przestane jakkolwiek z racji mojego obecnego miejsca zamieszkania zlot 2007 bedzie niestety beze mnie i jednoczescnie dziekuje wszystkim za rewelacyjny zlot w Białym oraz za wszystkie regionalne spoty
3majcie sie miśkomaniaki i maniaczki kochane i dzieki za wszystko |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 02-05-2007, 09:21
|
|
|
akbi napisał/a: | ... ale jak Ci sie nie uda to nie pekaj, przeciez wiesz, ze niektorzy z nas pugami jezdza |
sie tak nie smiej, bo jak 14 wpadniemy do Ciebie ( z tym co puga ma ) to krucho bedzie bo ze Szczecina daleko miec nie bedziemy
no i tez uwazaj na braciaka, ktory pomyka " samochodzikiem " z podpisu ( ktory lacznie ma 20 metrow dlugosci ) na trasie Niemcy - Warszawa , Szczecin - Łódź
Nippo fajny z Ciebie gosc, a Mitsubishi to tylko dodatek, MitsuManiakiem mozesz byc nawet bez auta z 3 diamentami na masce, wystarczy,ze nakleisz nalepke klubowa MM na nowy nabytek , i nikt Cie z forum nie przegoni |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 02-05-2007, 20:03
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | Nippo fajny z Ciebie gosc |
zawstydzasz mnie ale dzieki |