|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Napięcie po wyjęciu kluczyka |
Autor |
Wiadomość |
marcinlas
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2022, 22:19 Napięcie po wyjęciu kluczyka
|
|
|
Dzień dobry.
Mam ostatnio problem ze swoim Grandkiem.
Po wyłączeniu stacyjki i wyciągnięciu kluczyka nadal mogę sterować nawiewami, regulować siłę nadmuchu, działa przycisk obiegu wewnętrznego, klimy, ogrzewania szyby i nie wyłączają mi się światła. Radio się wyłącza, szyby też. Ekranik też się wyłącza. Wczoraj tego nie było. Kilka dni temu miałem najpierw sytuację że w trakcie jazdy na klimie nawiew przestał działać i mieszał powietrze z ciepłym. Ale to ustało po kilku minutach postoju. A dziś to co wyżej. Do tego nie wiem (bo nie pamiętam jak wcześniej było) zalącza się co kilka sekund na kilka sekund wentylator chłodnicy (z klimą lub bez) i to nawet na zimnym silniku.
Co sprawdziłem. Zamieniłem przekaznik (środkowy od dmuchawy) dalej to samo. Bez niego dmuchawa nie chodzi a resztą tak (bez kluczyka). Bezpieczniki ok. Co to może być. |
|
|
|
 |
West
Mitsumaniak Mitsubishi forever!

Auto: Mitsubishi Grandis 2.4, 2005r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Paź 2006 Posty: 195 Skąd: Gryfów Śląski
|
Wysłany: 24-08-2022, 08:13
|
|
|
Witaj. Sprawdź może kostkę stacyjki. Ja kiedyś odpalałem auto, jechałem (co prawda nie Grandisa ale też Mitsubishi) i kluczyk chowalem do kieszeni... Zadaj pytanie na FB tam jest grupa Mitsubishi Grandis. Pozdrawiam |
_________________ Był Lancer, był Galant jest Grandis
 |
|
|
|
 |
|
|