|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
21 ZLOT MITSUMANIAKÓW 2023 - PROPOZYCJE LOKALIZACJI |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-09-2022, 21:39 21 ZLOT MITSUMANIAKÓW 2023 - PROPOZYCJE LOKALIZACJI
|
|
|
Zgodnie z naszymi tradycjami - zapraszam do zgłaszania się chętnych do organizacji 21 Zlotu MitsuManiaków w 2023 roku.
Termin zgłoszeń - do końca października 2022. |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 04-12-2022, 19:41, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Faza
Mitsumaniak

Auto: EA5W Avance 2001 TipTronic
Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 329 Skąd: Szczecin/Wrocław/Gdańsk
|
Wysłany: 09-09-2022, 11:19
|
|
|
Firebee napisał/a: | Zgodnie z naszymi tradycjami - zapraszam do zgłaszania się chętnych do organizacji 23 Zlotu MitsuManiaków w 2023 roku. |
Na 23 Zlot przyjdzie czas w 2025r ale już można zacząć się powoli zastanawiać gdzie by to miało być |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 11-09-2022, 11:36
|
|
|
Faza napisał/a: | Firebee napisał/a: | Zgodnie z naszymi tradycjami - zapraszam do zgłaszania się chętnych do organizacji 23 Zlotu MitsuManiaków w 2023 roku. |
Na 23 Zlot przyjdzie czas w 2025r ale już można zacząć się powoli zastanawiać gdzie by to miało być |
dzięki, ok literówka. temat był już dobrze założony.
Poproszę, by w tym temacie zgłaszały się tylko osoby chętne do organizacji Zlotu w przyszłym roku. |
|
|
|
 |
kingaa16
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 Mivec Sportback
|
Wysłany: 24-11-2022, 08:55
|
|
|
Firebee napisał/a: | Faza napisał/a: | Firebee napisał/a: | Zgodnie z naszymi tradycjami - zapraszam do zgłaszania się chętnych do organizacji 23 Zlotu MitsuManiaków w 2023 roku. |
Poproszę, by w tym temacie zgłaszały się tylko osoby chętne do organizacji Zlotu w przyszłym roku. |
Hejka,, a czy ty nie mówiłeś że będzie w tym roku (2023) niespodzianka i nie będzie głosowania? Czy mnie się coś pomyliło? |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 24-11-2022, 16:56
|
|
|
kingaa16 napisał/a: | Firebee napisał/a: | Faza napisał/a: | Firebee napisał/a: | Zgodnie z naszymi tradycjami - zapraszam do zgłaszania się chętnych do organizacji 23 Zlotu MitsuManiaków w 2023 roku. |
Hejka,, a czy ty nie mówiłeś że będzie w tym roku (2023) niespodzianka i nie będzie głosowania? Czy mnie się coś pomyliło? |
i tak nikomu już się nie chce organizować Zlotów..
Tak. miała być niespodzianka, ale i tak miałem to współorganizować, a nie wiem czy dałbym radę na odległość.
Więc pewnie lokalizacja kolejnego Zlotu już jest znana. dopóki mnie już siły i chęci nie opuszczą. |
|
|
|
 |
|
|