|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
POWITANIE |
Autor |
Wiadomość |
ArturPotter
Nowy Forumowicz
Auto: DodgeStealthR/T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-12-2022, 00:04 POWITANIE
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich.
Nie znalazłem tematu o powitaniach, więc tu się wpiszę.
Dodge Stealth R/T posiadam od 14 lat, radzę sobie z nim raczej dobrze, w sumie przejechałem ok. 20000kkm. Silnik 3.0 305km TT, sprzęgło na podwójnym słoneczku, bo ślizgało się już przy 3000rpm. Teraz jest całkiem OK. Remont silnika i turbin zrobiony zaraz po zakupie. Na silnik wszedł komplet Clevite USA (teraz to chyba Mahle, panewki, pierścienie, uszczelki) turbiny robione w Mielcu, firmy nie pamiętam. Gorąca strona została oryginalna, zimna weszła od 20T, wyjęta kryza. Zamontowałem parę udogodnień i mierników.
Muszę napisać, że po dotarciu i wymianie oleju na docelowy Millers 5W40, autko rusza się dość nieskromnie, lata bokiem jak tylko lekko docisnę gaz.
Tyle na razie.
Z poważaniem Artur. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21006 Skąd: Częstochowa
|