|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
schemat elektryki przechyłomierza pajero 2,6 z 1988r. |
Autor |
Wiadomość |
galazkairek
Nowy Forumowicz
Auto: PAJERO 2.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-09-2022, 21:15 schemat elektryki przechyłomierza pajero 2,6 z 1988r.
|
|
|
zakupiłem przechyłomierz ( wymontowany od jedynki 2,5 d z 98r.) do pajero 2,6 z 1988, element ma kostkę 8 pinów, jak zakupiłem ww pojazd to miał taki dziwny termometr (czarne pudełeczko - mniemam iż dolepione) z wyświetlaczem elektronicznym ze wskazaniami temp. wewnętrznej i zewnętrznej (przełączanie ), ustrojstwo jest z logiem misiaka i posiada 8 kolorowych kabelków. Nadmieniam iż Pajero pragnę doprowadzić do orginalnego stanu celem rejestracji na zabytek. A jak by ktoś miał jeszcze przechyłomierz w kolorze jasnego brązu (beżu) to by nic nie brakowało ni do szczęścia, no i jeszcze jasno brążowe tylnie pasy bezpieczeństwa. Podkreślam iż zaczynam przygodę z Pajero - spełniam młodzieńcze marzenia posiadania właśnie ww pojazdu - więc jestem laikiem. P O M O C Y !!! |
_________________ Ireneusz |
|
|
|
 |
|
|