|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ZAKUP Pajero IV |
Autor |
Wiadomość |
ereborn
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-01-2023, 23:04 ZAKUP Pajero IV
|
|
|
Witajcie Pany i Panewki 🙂
Po paru III przyszedł czas na IV.
padło na ten egzemplarz:
https://www.otomoto.pl/of...m-ID6Fgmn5.html
teraz pytania z mojej strony do Was:
Oprócz wydaje mi sie standardowych oględzin i informacji o tym czy wymieniany był bak (no i na jaki, bo różnie to bywa) i wlew i kuknięcia na łuki kół w tylnych drzwiach oraz zapytania o wtryski czy już były robione, na co jeszcze zwrócić uwagę?
Może ktoś już oglądał/zna ten egzemplarz?
Też jeśli ktoś nie ma daleko, a lubi takie aktywności to chętnie rzucę $$ za podjechanie i zbadanie tematu (mam fest daleko, a wspomnienia po jeżdżeniu i oglądaniu III zniechęcają mnie do spontanicznych wypraw..
Też jeśli ktoś widzi coś na zdjęciach co powinno zasiać ziarno zwątpienia to zapraszam do podzielenia się takimi informacjami 🙂
Nie znam w ogóle bolączek IV, mogę jedynie sobie wyobrazić, że większość współdzielą z III jeśli chodzi o rudą (coś się poprawiło w IV w tej kwestii?)
Samochód w 90% będzie jezdził długie trasy na autosradach a pozostałe po placach budowy i dojazdach do Nich (typu na azymut przez pole do miejsca gdzie stawiają wiatrak).
Z góry Wam bardzo dziekuje ! |
Ostatnio zmieniony przez ereborn 28-01-2023, 20:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
edmunek
Forumowicz
Auto: Shogun 4
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 28-01-2023, 19:27
|
|
|
link niestety prowadzi donikąd. |
|
 |
ereborn
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-01-2023, 20:32
|
|
|
edmunek napisał/a: | link niestety prowadzi donikąd. |
Poprawiony! (Wczoraj jeszcze działał, ale sprzedawca obnizył cene o 1K, zrobił nowe ogłoszenie |
|
|
|
 |
edmunek
Forumowicz
Auto: Shogun 4
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 14-02-2023, 17:54
|
|
|
I widzisz. na centralnej konsoli jest dodatkowy przycisk blokady dyfu.
a ja w UK przejrzałem 150 egzemplarzy i w żadnym tego nie znalazłem
Dziwi mnie że 2011 rok a nie ma świateł LED do jazdy dziennej. Musiały chyba wejść w 2012-tym roku. Na zdjęciach standardowo nie widać boku fotela kierowcy gdzie skóra lubi się przecierać i tam zazwyczaj tworzy się po prostu dziura.
Na zdjęciach nie widać stanu tylnych nadkoli po otwarciu drzwi. Tam zazwyczaj widać rdzę.
Czyżby ten egzemplarz nie miał szyberdachu? Myślałem że każdy jeden miał a tu nie widze na zdjęciach ani w opisie.
Ogólnie wygląda w miarę ładnie (na tyle ile można zobaczyć po zdjęciach)
Cena jest w miarę normalna jak na ten rocznik.
Ekspertem nie jestem. Sam kupiłem swojego MK4 2 tygodnie temu ale ja niestety zdecydowałem się na model z 2007 roku.
Jak nie masz daleko, to jedź zobaczyć.
Jak masz daleko (tablice wyglądają na Kłodzko) to trzeba by się zastanowić.
[ Dodano: 15-02-2023, 09:45 ]
Przespałem się trochę z tym Twoim Pajero i powiem Ci że mam zgryza czy chciałbym tyle wydać za ten rocznik, kiedy w 2012 wychodziły już polifty. Nie znam zbytnio cen na polskim rynku więc nie wiem czy poliftowe to duży przeskok cenowy. |
|
 |
|
|