|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander 2015 PHEV problem aplikacja na telefon... |
Autor |
Wiadomość |
renifer1987
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 3 PHEV
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 17-07-2021, 12:36 Outlander 2015 PHEV problem aplikacja na telefon...
|
|
|
Witam.
Od niedawna stałem się posiadaczem Outlandera PHEV z 2015r. W strasznie biednej wersji.
Chciałem podłączyć swojego Outlandera z telefonem.
Czy możliwe jest, że mój Outlander nie jest wyposażony we własną sieć..?
Co prawda nie mam karteczki z nazwą sieci i Hasłem ale w broszurach informacyjnych od poprzedniego właściciela jest taka informacja.
Pytam ponieważ chciałem chociaż spróbować połączyć się (tak jak wspomniałem nie mam karteczki z nazwą sieci).
Jednak powinienem chociaż moc przeprowadzić pierwszy etap połączenia.
Jednak po włączeniu zapłonu i naciśnięciu 10x otwórz/ zamknij na pilocie nie słyszę żadnego piknięcia.
Czy to możliwe, że mój Outlander nie jest wyposażony w taką siec ze względu na biedna wersję?
Wszędzie szukałem informacji na ten temat pilskich i angielskich forach i nic....
Będę wdzięczny za pomoc i pozdrawiam... |
|
|
|
 |
mohinder
Forumowicz
Auto: Outlander PHEV 2016r
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sty 2013 Posty: 445 Skąd: Limerick
|
Wysłany: 30-01-2023, 18:03
|
|
|
Wiem, że post stary ale odpowiem bo może ktos na niego trafi z podobnym problemem.
Z tego co wiem to moduł WIFI występuje jedynie w wersji z elektrycznym ogrzewaniem. To są te wersje które mają 4 w oznaczeniu modelu. Jak na przykład GX4HS. |
|
|
|
 |
|
|