Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Dodatkowe światło stop
Autor Wiadomość
Trebor Arokis 
Forumowicz

Auto: 6A13 Avance tiptronic 01
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-03-2021, 11:16   Dodatkowe światło stop

Witam
Czy w galantach w wersji Avance ze spoilerem były montowane dodatkowe światła stopu za szybą...?
Dodam że u mnie na tylnej półce jest wypukłość która by wskazywała że coś tam chyba jest, nie mam jak sprawdzić w chwili obecnej...

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 19-03-2021, 19:41   

W każdym Galancie sedanie bez względu na wersję było 3 światło STOP na półce za tylną szybą. Jeśli w aucie był w salonie zamontowany spojler z 3 światłem STOP to wtedy oczywiście ten za szybą musiał być usunięty i w jego miejsce była montowana specjalna zaślepka.
Pokaż zdjęcie co tam masz.

Trebor Arokis 
Forumowicz

Wysłany: 19-03-2021, 23:35   

Hugo napisał/a:
W każdym Galancie sedanie bez względu na wersję było 3 światło STOP na półce za tylną szybą. Jeśli w aucie był w salonie zamontowany spojler z 3 światłem STOP to wtedy oczywiście ten za szybą musiał być usunięty i w jego miejsce była montowana specjalna zaślepka.
Pokaż zdjęcie co tam masz.

No właśnie w tym problem że auto stoi u lakiernika i nie mam jak sprawdzić...opisując w skrócie na tylnej półce jest takie wybrzuszenie jakby własnie było tam to światło...a w bagażniku pochylając się widać jakieś kable z kostkami pośrodku...

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 20-03-2021, 09:09   

No to masz 3 światło STOP jak w każdym sedanie, a jak nie świeci to po prostu przepaliła się żarówka.

Trebor Arokis 
Forumowicz

Wysłany: 20-03-2021, 12:10   

Hugo napisał/a:
No to masz 3 światło STOP jak w każdym sedanie, a jak nie świeci to po prostu przepaliła się żarówka.

No to w takim razie wszystko wyjaśnia 🙂

Odpowiedz do tematu