Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sworzeń wahacza przód nie pasuje
Autor Wiadomość
Krzysztof83 
Nowy Forumowicz

Auto: outlander 2,0 D-ID
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 29-03-2022, 21:59   Sworzeń wahacza przód nie pasuje

Witam mam problem z kupnem sworznia wahacza (przód), ponieważ w miejscowym sklepie motoryzacyjnym przyszedł już trzeci sworzeń i niestety wszystkie mają Odległość od podstawy do segera - 10mm a sworzeń wyjęty z auta ma od podstawy do segera 13,6mm w aucie nie było nic przerabiane wszystko oryginalne a mimo to sworznie nie pasują. Podpinam dane auta MITSUBISHI SPACE RUNNER ROK PRODUKCJI 1993 VIN: JMBSRN11WPZ000302 POJ. 1834CM3 16V MOC 90KW. Średnica gniazda wahacza 40mm.
P.S. na allegro też pisałem do sprzedawców ale też do tego auta wyskakuje im tylko tamten niepasujący sworzeń.

[ Dodano: 10-04-2022, 19:38 ]
Witam problem rozwiązany, dopasowałem sworzeń z Hondy Stream 2000-2006r. Japońskiej firmy "555" numer sworznia to : SB-H322
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu