|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] Skrzynia Super Select - wypadanie biegów- POMOCY |
Autor |
Wiadomość |
miwax
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero I 2,5 TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-03-2010, 08:46 [2.5 TD] Skrzynia Super Select - wypadanie biegów- POMOCY
|
|
|
Witam wszystkich po raz pierwszy, wczoraj wybierając się plener po przejechaniu paru km zaczęły wypadać mi biegi : 1,2,3 a 4 nie. Jadąc na pierwszym biegu bardzo wolno trochę trzymało a po dodaniu lekko gazu wypadał. Dojechałem jakoś do domu i załamka. Dodam że trzy dni temu miałem przypadek w górach gdzie były głazy i mogłem coś naruszyć. Może jakieś poduszki pod skrzynią się poluzowały i dlatego wybija-nie wiem nie znam się za bardzo, mam to auto od miesiąca. Proszę o jakąś rade. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 21-03-2010, 08:39 Re: Skrzynia Super Select - wypadanie biegów- POMOCY
|
|
|
miwax napisał/a: | Witam wszystkich po raz pierwszy, wczoraj wybierając się plener po przejechaniu paru km zaczęły wypadać mi biegi : 1,2,3 a 4 nie. Jadąc na pierwszym biegu bardzo wolno trochę trzymało a po dodaniu lekko gazu wypadał. Dojechałem jakoś do domu i załamka. Dodam że trzy dni temu miałem przypadek w górach gdzie były głazy i mogłem coś naruszyć. Może jakieś poduszki pod skrzynią się poluzowały i dlatego wybija-nie wiem nie znam się za bardzo, mam to auto od miesiąca. Proszę o jakąś rade. Pozdrawiam |
Wypadła kulka na wodziku? Ale najprawdopodobniej poleciała choinka. Może tylko łożysko na którym podparta jest choinka, wówczas choinka opadła no i wyrzuca biegi. Jeśli w skrzyni jest tylko 4 bieg to przeważnie winna jest choinka. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
miwax
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero I 2,5 TD
|
Wysłany: 22-03-2010, 12:03
|