|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z elektryką. |
Autor |
Wiadomość |
PeWueN
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander III 2013
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-07-2023, 16:00 Problem z elektryką.
|
|
|
Witam, mam taki problem z moim Outlanderem: jakiś czas temu padł mi akumulator i po dwukrotnym naładowaniu starego stwierdziłem, że jest już do niczego więc kupiłem nowy. Po podpięciu przestała działać kamerka cofania. Początkowo myślałem, że to sprawa kodowania ale potem okazało się, że brak prawego światła postojowego, elektryczne opuszczanie szyb działa tylko od strony kierowcy (pozostałe 3 niestety nie), radio przestało też czytać pendrive'y z muzyką. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki ale są ok. Może to jakiś przekaźnik - nie wiem. Nie jestem tak biegły w temacie coby to ogarnąć. Auto z grudnia 2013. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc lub polecenie kogoś biegłego w tych sprawach z okolic Torunia. |
|
|
|
 |
|
|