|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.0 V6] Niezależne ogrzewanie tyłu samochodu - WYCIEK |
Autor |
Wiadomość |
sito123
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero sport van 3.0 v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-11-2022, 20:17 [3.0 V6] Niezależne ogrzewanie tyłu samochodu - WYCIEK
|
|
|
Hej, mam problem z wyciekiem z rury z płynem chłodniczym idącym do tyłu samochodu, rura jest obok Katalizatora i tam też jest wyciek. Czy ta rura jest bardzo długa? Niestety jeszcze nie miałem możliwości podpatrzyć jak ona idzie w strone silnika (przyspawane osłony), oraz czy są dostępne one nowe, ewentualnie ktoś ma jakiś pomysł na naprawę tego? Gumowe przewody po całości nie wchodzą niestety w gre. Dzięki za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam
Samochód to pajero sport 3.0 v6 |
|
|
|
 |
michalwy
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport 3.0V6 99r manual
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-06-2023, 16:58
|
|
|
Witam ja w soim Miśku 2 lata temu miałem podobny problem zgubiłem płyn chłodniczy w zimie, żeby sprawdzić skąd jest wyciek zalałem wodą ale wszystko było OK,żadnego wycieku nie zlokalizowałem, zalałem jeszcze raz płynem i po rozgrzaniu okazało się że rurki stalowe które idą pod samochodem były skorodowane( samochód z Szwecji) wymieniłem na gumowe i do dzisiaj wszystko OK. zostawiłem tylko metalowe kawałki w komorze silnika i do tylniej nagrzewnicy (te kawałki nie były skorodowane. |
|
|
|
 |
|
|